Menu

Twitter feed Omroep P&M

Grote diversiteit aan sporten bij P&M Sport

Komend weekend een grote diversiteit aan sporten bij Omroep P&M Sport. Zo zal op zaterdag trainer Rob Jacobs van VV Helden te gast zijn. In zijn 2e jaar in Heldense dienst is er uitstekend begonnen. Wat kunnen we van de blauw-witten verwachten? Uiteraard speelt hij ook de toto.

Verder aandacht voor beugelen, volleybal met o.a. dames en heren van VC Olympia, darten en deze week ook aandacht voor de schietsport, paardensport, de Toma Cycles Cup met Leon Crienen en de Raceway finale races.

Op zondag zal de voetbalderby in de 5e klasse tussen Kessel en Egchel centraal staan. Deze is live vanaf sportpark De Roode Egge te volgen. Uiteraard wordt u ook continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen bij alle andere 8 standaardteams uit Peel en Maas. Verder wordt er teruggekeken op de beugel- en volleybalcompetitie alsmede de uitwedstrijd van de heren van Herpetz Bevo HC van zaterdagavond. Met Marcel van Lier zal de wedstrijd van de dames van BSAC in Mill besproken worden.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.