Menu

Twitter feed Omroep P&M

Grote diversiteit aan sporten P&M Sport

De bal rolt dit weekend weer op de velden na een weekje rust. Uiteraard volgt P&M Sport de verrichtingen van de Peel en maas teams op de voet. Op zondag zal de wedstrijd van het goed presterende Grashoek thuis tegen Swartbroek live te volgen zijn, maar ook alle doelpunten uit de andere wedstrijden worden gevolgd.

Verder op zondag aandacht voor de hockeyheren van HCPM, een terugblik op de BeNe-Liga wedstrijd tussen Herpetz Bevo HC en het Belgische Hasselt, de derby in de beugelcompetitie tussen Kessel en Maasbree en uitslagen van vele wedstrijden met Peel en Maas betrokkenheid in o.a. volleybal, darten, voetbal, handbal, zaalvoetbal.

Op zaterdag zal VV Kessel-trainer en Kesselnaar John Paulissen te gast in de studio zijn. Wat kunnen we in het eerste jaar als trainer in zijn eigen dorp na de overstap vanuit Beringe van hem verwachten? Uiteraard wordt met hem ook de voetbaltoto gespeeld.

Verder aandacht voor de volleybaldames van VC Asterix, VC Grashoek en Tupos. Met Marco Vissers wordt gesproken over de derby in de schietsport tussen ’t Kogeltje en Bree 4.5. BSAC-trainer Stefan Rudolph beschouwt na op de wedstrijd gespeeld tegen Sittardia. Met voorzitter Ruud Hoeben wordt gesproken over de paardensport Zuid Nederland Toer, waar zondag op teruggekeken wordt. Ook Leon Crienen komt aan het woord over de Toma Cycles Cup Wintercompetitie in Meijel.

Tenslotte wordt er met handbalster Angela Steenbakkers gesproken over haar selectie voor het komende WK in Duitsland.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.