Menu

Twitter feed Omroep P&M

Halve finale Bevo HC in extra P&M Sport

Drie dagen na de vrij royale nederlaag in de kampioenspoule om het kampioenschap van Nederland reizen de heren handballers van Herpetz Bevo HC wederom naar Sittard. Opnieuw treedt het team van trainer Jo Smeets aan tegen de huidige landskampioen en bekerwinnaar OCI Lions.

Nu is de inzet echter een plaats in de bekerfinale. De beker is de enige prijs die nog ontbreekt in de prijzenkast van de ploeg uit Peel en Maas. Na de nipt gewonnen turbulente kwartfinale tegen Martin Vlijm’s Hurry Up een nieuwe kan op het halen van de bekerfinale en de kortste weg naar een hoofdprijs. De finale werd al eens gehaald in het verleden, maar gewonnen werd die nog niet. Maar zo ver is het nog niet; eerst dient de Limburgse kraker tegen het team van Mark Schmetz gewonnen te worden en daarmee ook de nederlaag van zaterdag enigszins rechtgezet worden.

Omroep P&M zal a.s. dinsdag 17 april in een extra sportuitzending live verslag doen van deze halve finale. De uitzending begint om 20.00 uur, de afworp in de Sittardse stadssporthal is om 20.30 uur