Menu

Twitter feed Omroep P&M

Handbal, voetbal en volleybal live bij P&M Sport

Vorige week slaagden de handbalheren van Bevo HC er net niet in de play-offs van de BeNe-liga te halen. De knop moet om. Of dat gelukt is zal deze zaterdag blijken, want dan begint de strijd om het kampioenschap van Nederland. Het team van Jo Smeets begint in deze pay-offs met een thuiswedstrijd in de eigen Heuf tegen Kras/Volendam. P&M Sport is er live bij om te zien of het team de tegenslag verwerkt heeft en volop mee kan blijven doen om de titel.

Verder in de uitzending van zaterdag aandacht voor de beugelderby tussen Kessel en Sevenum. De dames van VC Asterix spelen om de titel en kregen bezoek van de enig overgebleven concurrent NVC uit Neerkant. Een absolute topper. Met coach Rudy Beurskens wordt teruggeblikt en besproken of de Maasbreese volleybaldames kampioen kunnen worden. Met trainer/coach Nico Maessen van de volleybaldames van VC Kessel (genomineerd voor sportploeg van het jaar) wordt de derby van zijn ploeg bij Peelpush in Meijel van vrijdagavond besproken. Tenslotte zal Kees Bosch terugblikken op de derby in de 1ste divisie tussen de dames van VC Olympia en VC Velden.

Kessel-trainer John Paulissen zal deze week de Peel en Maas-voetbaltoto spelen.

Op zondag zal P&M Sport live aanwezig zijn bij de voetbalwedstrijd van VV Kessel in Roggel. Daarnaast worden natuurlijk de verrichtingen van alle overige Peel en Maas-teams op de voet gevolgd. Met direct na afloop een terugblik op Koningslust-DES Swalmen en SV Lottum-Grashoek met de trainers van deze Peel en Maas-ploegen.

Vanaf 15.30 uur zal de volleybalwedstrijd in de topdivisie tussen Peelpush en de talenten van IMS/Voltena uit Werkendam. De Peelpush-dames zullen als koploper moeten winnen om zo de weg terug naar de eredivisie geheel in eigen hand te houden.

Traditioneel zal in de rust van de voetbalwedstrijden met assistent-coach Lambert van Berlo nabeschouwt worden op de handbalwedstrijd van zaterdagavond tussen de heren van Herpetz Bevo HC en Volendam. Ook de beugelwedstrijden Helden-Ell en Maasbree-Olland zullen worden nabeschouwd.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend in twee volle uitzendingen van Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.