Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Handbal, volleybal en amateurvoetbal in P&M Sport

Komend weekend weer twee goed gevulde sportuitzendingen op P & M radio met als hoofdmoot handbal, volleybal en amateurvoetbal.

ZATERDAG 1 APRIL 19.00-22.00 UUR:
Live –verslag van handbalwedstrijd Bevo Hc- Quintus 2,waarbij Bevo Hc bij winst promotiewedstrijden naar de eredivisie mag spelen. De voetbaltoto wordt gespeeld met trainer Mark Bos van Koningslust. Verder zijn er onder meer interviews gepland met o.a. wielrenster Sabrina Stultiëns, de stoppende handbalster Christianne Rutten- Vaessen van BSAC Maasbree en voetbaltrainer John Poulissen van Bevo Beringe die als eerste trainer een 100 % score behaalde bij de voetbaltoto. 

ZONDAG 2 APRIL 14.00-17.00 UUR
Hoofdmoot zijn de halve finale districtsbeker volleybal VC Olympia Panningen (dames) - Don Kiesjot en de amateurvoetbalwedstrijd RKMSV Meijel - BEVO Beringe. Met assistent-coach Lambert van Berlo kijken we terug op Kras Volendam- Bevo Hc (handbal). Verder staan er ook interviews ingepland bij de beugel- en volleybaloverzichten.