Menu

Twitter feed Omroep P&M

Handbalderby en voetbal live bij P&M Sport

In het weekend na pakjesavond, zal in sportarena De Heuf blijven wie van de dames handbalteams van Herpetz Bevo HC en BSAC zich voor nu de beste handbalploeg van Peel en Maas mag noemen. Deze onvervalste derby tussen de degradant uit Panningen en promovendus uit Maasbree zal zaterdagavond uiteraard live te volgen zijn bij Omroep P&M Sport, waarbij de uitzending doorgaat tot na afloop van deze wedstrijd die om 20.45 uur begint. Als voorprogramma op deze derby zal ook de wedstrijd in de BeNe-liga tussen de heren van Herpetz Bevo HC en Hasselt live te volgen zijn vanuit De Heuf. De afworp van deze wedstrijd waarin de heren van Jo Smeets hun fraaie zegereeks willen voortzetten is gelijk met de aanvang van de uitzending van P&M Sport om 19.00 uur.

Naast het vele handbalgeweld in deze uitzending ook ruim aandacht voor volleybal. Trainer/coach Nico Maessen van de VC Kessel dames laat weten of zijn ploeg heeft kunnen stunten in de derby tegen koploper Peelpush. Coach Rudy Beurskens analyseert de topper die de dames van koploper VC Asterix speelden bij nr 2 NVC in Neerkant.

De voetbaltoto zal deze week gespeeld worden door Kessel-trainer John Paulissen en ook door Koningslust-trainer Ge Ummenthun. De laatste zal net als zijn collega Roel Schreurs van Panningen voortuiblikken op de derby in de 4e klasse tussen deze twee ploegen, die voor zondag op het programma staat. Ger Hermans bericht over de 10e wedstrijd in de Toma Cycles Cup.

Op zondag zal P&M Sport live aanwezig zijn bij de voetbalwedstrijden van het goed presenterende Kessel dat de derby tegen Reuver speelt, als ook bij Bevo-Horn, waarin Bevo zal pogen de eer van Peel en Maas hoog te houden na de nederlaag van Panningen vorige week tegen deze ploeg. Uiteraard zullen ook de verrichtingen op de overige velden nauwlettend gevolgd worden. Direct na afloop van de wedstrijden zal met MVC ’19-trauiner Erik van Rooij nabeschouwd worden op de wedstrijd van zijn team in Ysselsteyn, terwijl met Roel Schreurs zijn voorlopig laatste derby Panningen-Koningslust worden ge-analyzeerd. Ten slotte zal met Rob Geenen worden gesproken over de wedstrijd Melderslo-Baarlo en zijn aangekondigde vertrek bij de rood-zwarten.

Met manager Teun Heldens wordt bekeken of de Peelpush-dames nu ook in de competitie hebben weten te winnen in Werkendam van Voltena na de bekerzege van vorige week. Coach Jos Nelis laat weten of de Tupos-dames de stijgende lijn hebben weten voort te zetten in de derby tegen VC Olympia. In de rust van de voetbalwedstrijden zal met assistent-coach Lambert van Berlo nabeschouwd worden op de handbalwedstrijd van de heren van Herpetz Bevo HC van zaterdagavond tegen Hubo Initia Hasselt.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.