Menu

Twitter feed Omroep P&M

Heldenaar nieuwe eigenaar 't Raodhoes in Reuver

19 juli 2021

Restaurant 't Roadhoes in het centrum van Reuver wordt op 1 januari overgenomen door Jop Janssen uit Helden. Daarmee hangt huidige eigenaar en chef-kok Piet Boonen na bijna 48 jaar zijn koksmuts aan de wilgen.

Eigenaren Piet en Gerrie Boonen settelden zich 25 jaar geleden in Reuver om daar het bourgondisch restaurant te beginnen.

Nieuwe fase
Voor het echtpaar voelt de overname 'enorm dubbel'. "We zijn net weer volledig open na een lockdown van negen maanden en dan komt het moment dat we aankondigen dat we het stokje overdragen", vertelt Piet Boonen op de website. "Met veel passie en toewijding hebben we al die jaren ons best gedaan heerlijke maaltijden te serveren in een ongedwongen sfeer. Nu is het tijd voor een nieuwe fase", vult Gerrie Boonen aan.

Jarenlange droom
Voor de nieuwe eigenaar en chef-kok komt er een droom uit. "Het is mijn jarenlange droom om een eigen restaurant te beginnen. Zoiets komt op je pad en voelt dan gelijk goed. Ik heb er heel veel zin in om hier vanaf 2022 mijn droom uit te laten komen", zegt Jop Janssen enthousiast.

Restaurant 't Raodhoes is nog open tot het einde van dit jaar. Daarna heropent de Heldenaar de deuren.