Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Het CDA in Peel en Maas heeft schriftelijke vragen gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders hoe sch… twitter.com/i/web/status/1…

Help 5x Beringen aan de Gouden Pit

23 december 2019

Het was een groot succes. In juli van dit jaar vond het evenement 5x Beringen plaats in Peel en Maas. Na Duitsland, Zwitserland, België en Luxemburg was in 2019 het Nederlandse Beringe weer aan de beurt.

5x Beringen komt in aanmerkingen voor winst van de Gouden Pit. Iedere Nederlandse provincie levert één winnaar af die op 28 maart 2020 in de landelijke finale strijdt om de Gouden Pit. Maar, daar moet wel iets voor gebeuren. Wanneer u uw stem uitbrengt op het project ‘Preuf Beringe’, dingt het project mee om kans te maken op de Limburgse inzending voor de landelijke finale.

Mocht ‘Preuf Beringe’ de Gouden Pit winnen, dan ontvangt de organisatie een extra financiële bijdrage om toekomstige evenementen, waaronder dus 5x Beringen en project ‘Preuf Beringe’, te kunnen blijven organiseren en verbeteren. U kunt uw stem uitbrengen via het stemformulier op www.5xberingen.nl/stem. De provinciewinnaar wordt op 18 januari 2020 bekendgemaakt.