Menu

Twitter feed Omroep P&M

Herfstvakantie bij de Bieb

Het evenement vindt plaats van 25 oktober 2021 t/m 29 oktober 2021

Deze Herfstvakantie komt Mad Science en de feestband ‘Net Oet Bèd’ naar de Bibliotheek Maas en Peel.

Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (ook als je geen lid bent van de bieb). Graag hier aanmelden. Vol is vol.

Kan jouw kroost maar niet stilzitten? Gek op muziek en dansen? Ga dan maandag 25 oktober om 15.00 uur naar de bieb in Reuver. Feestband Net Oet Bèd is op bezoek om samen met alle kinderen muziek te maken. Een aanrader voor kids die altijd al hebben willen weten hoe het is om lid te zijn van een band.

Kinderen die dol zijn op de ruimte moeten zeker meedoen aan de activiteit ‘Later word ik astronaut’ met Mad Science. Deze activiteit is op maandag 25 oktober van 15.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Meijel. Of je gaat vrijdag 29 oktober naar de bieb in Panningen (13.00 tot 14.00 uur) of Baarlo (15.00 tot 16.00 uur). De kids leren welke uitvindingen je in de ruimte kunt doen en hoe je een raket maakt. Natuurlijk ga je ook een echte raket lanceren.

De knotsgekke professor van Mad Science leert alle kinderen tijdens ‘Later word ik wetenschapper’ hoe je in een laboratorium werkt. En maakt een supergaaf slijm volgens een recept met de raarste chemicaliën. Daar moet je bij zijn: vrijdag 29 oktober van 10.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Kessel (de workshop in de bieb van Maasbree is al helemaal volgeboekt).