Menu

Twitter feed Omroep P&M

HolidayFM deze zomer terug

Na het succes van vorig jaar slaan deze zomer twee lokale omroepen opnieuw de handen ineen voor het zesdaagse ‘Holiday FM’ live vanuit Vakantiepark De Schatberg. Van 3 t/m 8 augustus zenden Omroep P&M en Omroep Venray het samenwerkingsproject uit.

Holiday FM ontstond iets meer dan een jaar geleden op initiatief van Dennis Cockx en Siem Hubers om de lokale samenwerking te stimuleren. Ook dit jaar gaat een team van zo’n 20 vrijwilligers gezamenlijk op vakantie. Deelnemers konden zich afgelopen december aanmelden en komen uit het hele land naar Limburg om mee te werken aan Holiday FM.

Initiatiefnemer Dennis Cockx is maar wat blij dat Holiday FM ook deze zomer wordt uitgezonden. Ondanks het succes van vorig jaar was het niet vanzelfsprekend dat er een tweede editie zou komen: “Na het succes van vorig jaar was het toch nog even afwachten welke omroepen opnieuw zouden aansluiten. Maar we zijn ontzettend blij met de samenwerking tussen Omroep Venray en Omroep P&M. Gezamenlijk laten we zien wat een kruisbestuiving tussen hobbyisten en professionals allemaal teweeg kan brengen.”

Dit jaar wordt nog groter dan vorig jaar. Initiatiefnemer Siem Hubers is dan ook blij verrast met alle nieuwe vrijwilligers: “Het is fantastisch wanneer je ziet dat er meer aanmeldingen binnen komen dan verwacht. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om iets meer te doen dan alleen radio. Ook nieuwe talenten die onder begeleiding staan van landelijke omroepen die een uitstapje maken naar Limburg.”

Dit jaar zal er bij Omroep P&M en Omroep Venray ook een televisie uitzending te zien zijn, waar je dagelijks in een paar minuten wordt bijgepraat over de laatste gebeurtenissen op het terrein van Vakantiepark De Schatberg in Sevenum. Daarnaast komt Holiday FM met een leuke spelactie en kun je via de website meekletsen met alle dj’s. Holiday FM wordt 3 t/m 8 augustus uitgezonden door Omroep Venray en Omroep P&M.

Programmering:
07:00 - 09:00 De Ochtendshow met Hans Dorssers & Peggy Keijsers
09:00 - 11:00 Bernie Hoevenaars
11:00 - 12:00 Top 10 Summer Hits met Sjoerd Groothuis & Niels van Laarhoven
12:00 - 14:00 De Lunchshow met Renske Steijvers
14:00 - 16:00 Summer Tracks met Paul Verhoeven
16:00 - 19:00 De Middagshow met Dennis Cockx & Jeroen Jeurninck
19:00 - 20:00 Ons Foute uurtje met Dennis Cockx & Jeroen Jeurninck
20:00 - 22:00 De Avondshow met Jarno Schijven & Siem Hubers
22:00 - 01:00 Late Avond van Holiday FM met Jasper Dietvorst & Orlando Sierhuis