Menu

Twitter feed Omroep P&M

Hoondervel op P&M Liedjesfestival

Naast de 12 vastenaovesartiesten uit Peel en Maas Neer betreden ook Hoondervel, DJ Basje Basman en DJ Willie het podium tijdens het P&M Liedjesfestival op 12 januari aanstaande. Het P&M Liedjesfestival wordt dan in Kessel georganiseerd door C.V. De Kevers.

Het Haelense Hoondervel staat garant voor een tent die uit zijn dak gaat. Met hun nieuwe hit ‘Groete oët de fiësttent” dingen ze weer mee naar een LVK-finaleplaats. Een podium dat hun niet vreemd is de laatste jaren. Met hun vele bekende liedjes, aanstekelijke enthousiasme en een gave lichtshow belooft het een waanzinnig feest te worden.

Basje Basman en DJ Willie zijn ieder berucht en beroemd in de regio. Ieder van hen is regelmatig te vinden als dj bij Dotje. Samen staan ze daar ook regelmatig en hun gezamenlijke dj-set op EgoPop is inmiddels legendarisch.

Met de presentatie van deze artiesten is het volledige programma van het eerste en grootste regionale vastenaovesevenement op weg naar vastenaovend bekend. De kaarten kosten € 9,- en er zijn in heel Peel en Maas en in Neer verkooppunten. Kijk hiervoor op www.cvdekevers.nl of op www.pmliedjesfestival.nl