Menu

Twitter feed Omroep P&M

Iedereen Kan Sporten goede doel Ut P&M Hoés 2019

Omroep P&M gaat dit jaar met Ut P&M Hoés 2019 geld inzamelen voor sporters met een beperking. Het goede doel van de actie is dit jaar Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg. Dit is een samenwerkingsverband tussen gemeenten, zorgaanbieders en speciaal onderwijs. De stichting valt onder Stichting MEE Noord- en Midden-Limburg.

Iedereen Kan Sporten maakt deel uit van het Regioplan Sport Noord-Limburg met als doel een actieve en gezonde leefstijl voor mensen met een beperking. Het doel is dat iedereen gebruik moet kunnen maken van sportvoorzieningen om te sporten.

Omroep P&M is trots om samen met dit goed doel een nieuwe editie van Ut P&M Hoés te organiseren. Er wordt specifiek geld opgehaald voor sporters met een beperking in de gemeente Peel en Maas. De omroep kiest elk jaar een maatschappelijk en lokaal doel met de haarvaten in de samenleving. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken zoekt Iedereen Kan Sporten de samenwerking met Vorkmeer.

Ut P&M Hoés wordt van 20 t/m 22 december georganiseerd op het Raadhuisplein in Panningen. Drie dagen lang maakt Omroep P&M non-stop radio en tv voor het goede doel. In de aanloop naar dit weekend zullen er verschillende acties plaatsvinden. Volgende week worden de dj´s van de actie bekend gemaakt.