Menu

Twitter feed Omroep P&M

Informatieavond nieuw gemeenschapsproject

8 januari 2019

“One hand, one heart!” is het nieuwe gemeenschapsproject van DOK6. Deze musical is gebaseerd op een vrije bewerking van het verhaal van Romeo en Julia dat zich afspeelt tussen de straatbendes in de Upper West Side van New York. Tony en Maria worden verliefd op elkaar, hoewel ze bij verschillende bendes behoren.

Beide straatbendes vechten om de heerschappij over de straten van New York, waardoor de twee eigenlijk rivalen zijn. Toch is hun liefde voor elkaar te sterk en kunnen ze elkaar niet los laten. Bekende nummers uit deze musical zijn “Maria”, “I feel pretty” en “America”.

Op dinsdag 15 januari wordt om 19.30 uur in DOK6 de film van het stuk vertoond. Inwoners die interesse hebben om aan de productie mee te werken, zijn welkom. Vooraf opgeven is niet nodig. Na een verwelkoming met een kopje koffie en een introductie van regisseur Ann Philipsen, wordt de film bekeken. De band wordt door de dirigent zelf samengesteld.

Na The Show Must Go On en Aquarius is deze musical het derde gemeenschapsproject. In het voorjaar van 2020 wordt de productie opgevoerd.


Foto's: Geert Wijnands