Menu

Twitter feed Omroep P&M

Interessant weekend bij P&M Sport

Let op: vanaf heden zal P&M Sport op zaterdag om 18.30 uur beginnen en eindigen om 21.30. Dit om wedstrijden die veelal om 19.00 uur beginnen van een voorbeschouwing te kunnen voorzien.

Hoewel door de herfstvakantie in enkele sporten geen volledig programma is, toch weer een weekend met twee meer dan goed gevulde en interessante uitzendingen van Omroep P&M Sport.

In de uitzending van zaterdag komt een groot scala aan sporten aan bod. Te beginnen met beugelen met oa derby tussen Kessel en Meijel, vervolgens paardensport met de Heldense ruiterdagen, atletiek met de Ijzeren Man-cross en zaalvoetbal met een analyse van de prestaties van MZV/De Heere van Meijel. Vanuit volleybal wordt er nabschouwd met coach Ad Jansen van VC Grashoek en aanvoerster Kim Faessen van Tupos op hun wedstrijden tegen respectievelijk Livoc Liessel en de derby VC Olympia. Met Sterre Andriessen wordt vooruitgeblikt op de wedstrijd van de HCPM-hockeydames. Meteen na afloop van hun wedstrijd laat coach Bjorn Willunat weten hoe het de handbaldames van Herpetz Bevo HC in Pijnacker vergaan is.

Panningen-trainer William van de Moorsel blikt vooruit op de wedstrijd van zijn team op zondag tegen DES Swalmen. Hij zal ook de P&M voetbaltoto spelen. Egchel-trainer Jonn Smedts beschouwt voor op de thuiswedstrijd van zijn team tegen Olympia Boys uit Ommel. Zijn MVC ’19-collega Tom van Bergen doet dat op de wedstrijd, die eigenlijk gewonnen moet worden, tegen Merefeldia.

In de uitzending op zondag, zoals gebruikelijk vanaf 14.00 uur, zal de derby tussen Helden en Baarlo centraal staan. Deze wedstrijd zal net als die van VV Kessel tegen RKESV (Ell) rechtstreeks te volgen zijn. terwijl de verrichtingen van alle andere Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd worden. Direct na afloop van de wedstrijden zal Tom van Bergen laten weten hoe MVC ’19 het ervan afgebracht heeft en zijn collega Wil Bongers hoe het Grashoek vergaan is.

Op zondag ook aandacht voor handbal met een terugblik op de wedstrijd van de BSAC-dames en - heren. Met Chris Leenders worden de prestaties van de hockeyheren van HCPM besproken direct na afloop van hun wedstrijd tegen koploper Wijchen. Ook beugelen en de paardensport komen aan bod. Met Eline Gommans uit Panningen, maar uitkomend voor volleybaleredivisie-ploeg Eurosped uit Twente, wordt de wedstrijd van haar ploeg tegen Peelpush nabeschouwd.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag dus vanaf 18.30 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.