Menu

Twitter feed Omroep P&M

Jo Smeets vertrekt bij Bevo

15 november 2021

Jo Smeets vertrekt als coach van Bevo Hc. Na een aantal zeer succesvolle seizoenen van Bevo, kende het huidige seizoen een moeizame start waarin staf en team al weken samen zoeken naar manieren om het beste uit elkaar te halen. ''In gezamenlijk overleg tussen bestuur, technische staf en trainer is uiteindelijk besloten dat Bevo Hc en Jo Smeets uit elkaar gaan'', zo luidt de verklaring van de club.

Vertrek
De coach heeft maandagavond zijn afscheid aangekondigd aan zijn team. “Ik zal steeds met heel veel plezier terugdenken aan mijn "Bevo-periode" en ik dank dan ook van ganser harte iedereen die heeft bijgedragen aan deze schitterend tijd, gaande van spelers, collega trainers, vrijwilligers tot bestuursleden toe.”

Vijfde seizoen
Smeets was bezig aan zijn vijfde seizoen bij Bevo Hc en kende succesvolle jaren. Vanaf 2017 was hij als hoofdtrainer het vaste gezicht in de aansturing van de BENE-League ploeg van Bevo. In 2018 won het team onder aanvoering van Jo de nationale beker in de finale tegen Aalsmeer. In seizoen 19/20 werd een plaats verdiend in de Final Four. Een finaleweekend dat vanwege Corona uiteindelijk niet werd gespeeld.