Menu

Twitter feed Omroep P&M

Jorrit Hendrix zet beelden inbraak online

23 juni 2020

In het huis van voetballer Jorrit Hendrix uit Panningen is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. De speler van PSV heeft de beelden van de inbraak online geplaatst.

Hij schrijft: "Deze drie mannen hebben bij ons thuis in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. Er zijn spullen meegenomen met veel emotionele waarde en hoop schade aangericht.'

Op de beelden is te zien hoe de dieven het alarm proberen te ontlopen door kruipend over de vloer te lopen. Toen het alarm de personen detecteerde, werd Hendrix gealarmeerd. Ook de slaapkamerdeur werd met grof geforceerd en gingen de dieven er met een buit vandoor.

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve volgers, graag vragen wij jullie allemaal om hulp!?? Deze 3 mannen hebben bij ons thuis in de nacht van vrijdag 19-6 op zaterdag 20-6 ingebroken. Er zijn spullen meegenomen met veel emotionele waarde en hoop schade aangericht! Met het delen van een GEDEELTE van beveiligingsbeelden, hopen wij dat de daders herkend en gepakt kunnen worden. Wij delen beelden waarop te zien is hoe ze proberen het alarm te ontlopen al kruipend over de vloer! Deze heeft hun uiteraard gedetecteerd en vervolgens gealarmeerd. In de volgende 3 minuten is op het 2e filmpje is te zien dat ze de slaapkamerdeur met grof geweld forceren en er met de buit van door zijn gegaan. Uiteraard loopt het politieonderzoek maar met deze beelden hopen wij dat stemgeluiden en/of personages (VIDEO SOUND ON!) herkend moeten kunnen worden!!! De gouden tip wordt goed beloond! Graag alleen serieuze tips DMen @jolisajanssen of anonieme tips melden bij politie Eindhoven!!! Ik zal ook nog wat fotos van de daders delen. GRAAG DELEN DOOR HET HELE LAND DAT WORD ERNOM GEWAARDEERD!!

Een bericht gedeeld door Jorrit Hendrix (@jorrithendrix) op