Menu

Twitter feed Omroep P&M

Jumping Peel en Maas

De 9e editie van het grote topconcours Jumping Peel en Maas met internationale deelnemers , welke gehouden werd van 26 t/m 29 juli 2017 op de terreinen van Stal Hendrix te Kessel, mag weer bijzonder geslaagd genoemd worden.

Ook de zaterdag-editie, de grote Prijs van Jumping Peel & Maas, trok zeer veel bezoekers, en de parkeerplaatsen voor zowel auto's als fietsen puilden uit.
Steeds weer weet de organisatie het nog beter voor mekaar te krijgen, en voor de 37 ruiter-combinaties op de zaterdagavond was het bijzonder spannend, maar ook voor het grote enthousiaste publiek, welk zeer betrokken was bij het gebeuren.
Niets komt men te kort op dit (gratis toegankelijke) evenement; diverse stands, demonstraties, gratis overdekte tribune, een hapje en een drankje, commerciële stands, en er was zelfs een kinderdorp met speeltoestellen.
Na een enerverende strijd werden de winnaars gehuldigd en winnaar werd de Duitser Christopher Kläsener. De Duitser, rijdende voor Stal Poels, wist de eerste plaats te behalen, voor de Nieuw-Zeelander Daniel Meech en Teddy van de Rijt.
De jaarlijks uit te reiken Ton Hendrix- Memorial werd uitgereikt aan Monique v.d. Broek uit Sevenum, welke daarmee tevens een fiets won, en spontaan vervolgens een ererondje fietste!

Meer informatie en uitslagen: http://www.jumpingpeelenmaas.nl/


foto's: Ger Bos