Menu

Twitter feed Omroep P&M

Kandidaten voor tweede seizoen quiz gezocht

23 september 2021

Museum Peel en Maas en Omroep P&M zoeken kandidaten voor het nieuwe seizoen van Het Geheugen van Peel en Maas. Dit is de kennisquiz met vragen over Peel en Maas. Ben jij achttien jaar of ouder, denk je alles te weten over Peel en Maas en houd je van een leuke uitdaging?


Geef je dan snel op met je partner, vriend, vriendin of collega! Vragen over nieuws, sport, cultuur en geschiedenis komen aan bod in de quiz ´Het geheugen van Peel en Maas´. Aanmelden kan tot 10 oktober. 
 
Wie vond de gouden Peelhelm? Wat zijn de kleuren van de vlag van de voormalige gemeente Helden? Hoe heet de voetbalclub van Maasbree? Wat is de naam van de burgemeester van Peel en Maas? Vragen over nieuws, sport, cultuur en geschiedenis komen aan bod in de quiz ´Het geheugen van Peel en Maas´. Museum Peel en Maas en Omroep P&M zijn op zoek naar kandidaten voor dit tv-programma. Ben jij de ultieme Peel en Maas kenner? Teams van twee personen nemen het elke aflevering tegen elkaar op. Het winnende team wint een arrangement van het museum.

Locatie van de opnames is de studio van P&M in Panningen. Geef je samen met je partner, vriend, vriendin of collega op voor de quiz. Mail naar redactie@omroeppenm.nl. De uitzendingen worden vanaf november uitgezonden op Omroep P&M.