Menu

Twitter feed Omroep P&M

Kermis Beesel en Reuver 2021

De kermis in zowel Beesel als Reuver is dit jaar vanwege de coronamaatregelen kleiner van opzet. De kermis in Beesel is van zaterdag 28 augustus tot en met woensdag 1 september. De kermis in Reuver is van zaterdag 4 september tot en met woensdag 8 september.

De kermissen zijn dagelijks geopend van 13.00 tot 21.00 uur. De attracties zijn dit jaar vanwege corona met name gericht op de kinderen. De kermissen zijn vroeger gesloten dan u gewend bent van eerdere kermissen.

Vragen over de kermis? Stuur een e-mail naar corona.info@beesel.nl of bel via het algemene nummer van de gemeente: 077 474 92 92. 

De kermis Beesel wordt opgebouwd vanaf donderdagochtend 26 augustus. Gedurende de opbouw en tijdens de kermis zelf is het gedeelte voor Café de Troubadour afgesloten voor doorgaand verkeer. Kijk hier waar de kermis dit jaar staat.

De kermis Reuver wordt opgebouwd vanaf donderdagochtend 2 september. Gedurende de opbouw en tijdens de kermis zelf is een gedeelte rondom het plein afgesloten voor doorgaand verkeer. Kijk hier waar de kermis staat. Omdat de kermis en terrassen deels op de weg staan is een aantal wegen rondom het centrum afgesloten. Omleidingen zijn ter plekke aangegeven.