Menu

Twitter feed Omroep P&M

Kesselse Merel Koman in show Douwe Bob

De uit Kessel afkomstige Merel Koman timmert hard aan de weg. Onder de naam ‘Blackbird’ werd ze onlangs uitgeroepen tot ‘Nieuwe Naam’ op NPO Radio 2. Vorige week stond ze in Carré in de theatershow van Douwe Bob en trad ze op als special guest.Verslaggever Pascal Meyer en cameraman Ton Mejan bezochten in Amsterdam het optreden en Merel gaf aan best zenuwachtig te zijn voor het optreden. Er zat namelijk veel familie in de zaal. Toch ging het optreden goed en was de familie erg trots.

Ook Douwe Bob was vol lof over de artiest uit Peel en Maas. ‘Ik vind het een toevoeging aan de show’, aldus de oud-Songfestivaldeelnemer. ‘We hebben een vriendschappelijke chemie samen.’ Ook is Douwe enthousiast over de muziek van Blackbird. Op 6 oktober kwam de single ‘Lost in de middle’ uit.

Omroep P&M zendt deze week op tv een portret uit van Merel Koman. De uitzending wordt maandag uitgezonden en wordt vrijdagavond vanaf 18.00 uur herhaald. De uitzending is daarna nog altijd te bekijken via ons YouTube kanaal en Uitzending Gemist Televisie.