Menu

Twitter feed Omroep P&M

Keverberg Live blikt terug op 2018

In de laatste Keverberg Live van 2018 blikken Wilke Goessen en Pascal Meyer terug op het afgelopen jaar. Dat doen ze met bijzondere gasten.

Tweede Kamerlid Rens Raemakers (D66) uit Neer praat over zijn boek, vaccinatiewet en het eerste kindervragenuurtje. Gemeenteraadslid Teun Heldens (VVD) kijkt terug op de gemeenteraadsverkiezingen en Inigo Beeker bespreekt de opvallendste zaken van het politieke jaar in Peel en Maas.

De uit Helden afkomstige Hans Janssen haalde dit jaar Obama naar Nederland voor een seminar. Hoe kreeg hij de voormalig Amerikaanse president naar ons land? Remco Heussen en Jip Haanen doen hun plannen uit de doeken over hun Club Ultra. Ze blazen Palladio nieuw leven in.

Met sporters Daan Bongers (wielrennen/veldrijden), Pim Augustinus (Bevo Hc) en judoka Mark van Dijk wordt teruggeblikt op hun sportieve successen. Daan Bongers werd Limburgs kampioen veldrijden, Pim Augustinus won met Bevo Hc de beker en Mark van Dijk kwam met een bronzen plak naar huis na zijn deelname aan de Jeugd Olympische Spelen in Argentinië.

Ann Philipsen en Jack Geerlings maken bekend welk gemeenschapsproject in 2019 start. Welke musical gaat er opgevoerd worden na The Show Must Go On! en Aquarius?

Muziek is er van Krista Meijer, Marijke Gijsen vat het jaar samen in een gedicht en de club van de maand is Judoclub Helden.

Keverberg Live is zondag vanaf 11.00 uur live te zien op de Facebookpagina van Omroep P&M. ’s Avonds en op oudejaarsavond is de uitzending op tv te zien vanaf 18.00 uur. Publiek is zondag om 10.30 uur welkom in Kasteel de Keverberg in Kessel.