Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugpanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de… twitter.com/i/web/status/1…

Keverberg Live

Mystery Guest Keverberg Live

Gepubliceerd op: 24-04-2019 08:09

Ook deze maand zit er een Mystery Guest in de kelders van Kasteel de Keverberg. Deze gast floot op hoog niveau, toonde 1100 kaarten en ontving deze maand twee prijzen. Weet jij wie er verstopt zit in de krochten van het kasteel?

Lees verder

Zondag in Keverberg Live (april)

Gepubliceerd op: 22-04-2019 07:07

Keverberg Live is na een maandje afwezigheid weer terug. Aan tafel schuift deze maand Bart Smeets van Forum van Democratie aan.

Lees verder

Zondag in Keverberg Live

Gepubliceerd op: 21-02-2019 23:01

In Keverberg Live trapt Omroep P&M de verkiezingscampagne voor de provinciale verkiezingen af. Zondag schuiven Marlou Absil (CDA), Melad Kohistani (PvdA) en Teun Heldens (VVD) aan. Met de kandidaten uit Peel en Maas praten Pascal Meyer en Wilke Goessen over de naderende verkiezingen.

Verder zijn de bedrijven die deelnemen aan Kom in de Kas te gast en vertelt Ans Vaessen over de stand van zaken in Engeland over de Brexit. Muziek is er van Krista Meijer. Club van de maand is Schutterij Sint Nicolaas uit Meijel.

Keverberg Live wordt zondag vanaf 11.00 uur uitgezonden op Omroep P&M Facebook. Maandag is de uitzending te zien op het tv-kanaal van de omroep.

Lees verder

Club van de maand bij Keverberg Live

Gepubliceerd op: 10-02-2019 21:33

Omroep P&M zendt elke laatste zondag van de maand de talkshow 'Keverberg Live' uit. In dit programma praten Wilke Goessen en Pascal Meyer met de mensen die de afgelopen maand in het nieuws waren. Wil jij de uitzending live bijwonen met je club of vereniging? Geef je dan nu op om om als 'Club van de maand' te gast te zijn.

Lees verder

Zondag in Keverberg Live

Gepubliceerd op: 24-01-2019 18:27

Rob Willems stopt als fractievoorzitter van Lokaal Peel en Maas. In Keverberg Live geeft hij uitleg waarom en presenteert hij zijn opvolgers: Sander Janssen en Saskia Vervoort.

Lees verder

Meer Keverberg Live