Menu

Twitter feed Omroep P&M

Keverberg Live

Zondag in Keverberg Live

Gepubliceerd op: 21-02-2019 23:01

In Keverberg Live trapt Omroep P&M de verkiezingscampagne voor de provinciale verkiezingen af. Zondag schuiven Marlou Absil (CDA), Melad Kohistani (PvdA) en Teun Heldens (VVD) aan. Met de kandidaten uit Peel en Maas praten Pascal Meyer en Wilke Goessen over de naderende verkiezingen.

Verder zijn de bedrijven die deelnemen aan Kom in de Kas te gast en vertelt Ans Vaessen over de stand van zaken in Engeland over de Brexit. Muziek is er van Krista Meijer. Club van de maand is Schutterij Sint Nicolaas uit Meijel.

Keverberg Live wordt zondag vanaf 11.00 uur uitgezonden op Omroep P&M Facebook. Maandag is de uitzending te zien op het tv-kanaal van de omroep.

Lees verder

Club van de maand bij Keverberg Live

Gepubliceerd op: 10-02-2019 21:33

Omroep P&M zendt elke laatste zondag van de maand de talkshow 'Keverberg Live' uit. In dit programma praten Wilke Goessen en Pascal Meyer met de mensen die de afgelopen maand in het nieuws waren. Wil jij de uitzending live bijwonen met je club of vereniging? Geef je dan nu op om om als 'Club van de maand' te gast te zijn.

Lees verder

Zondag in Keverberg Live

Gepubliceerd op: 24-01-2019 18:27

Rob Willems stopt als fractievoorzitter van Lokaal Peel en Maas. In Keverberg Live geeft hij uitleg waarom en presenteert hij zijn opvolgers: Sander Janssen en Saskia Vervoort.

Lees verder

Nieuw gemeenschapsproject DOK6 bekend

Gepubliceerd op: 30-12-2018 16:55

‘One hand, one heart!’, zo heet de musical die in 2020 als gemeenschapsproject van DOK6 wordt opgevoerd. Het is na ‘The Show Must Go On!’ en ‘Aquarius’ de derde musical die door Ann Philipsen wordt geregisseerd. Dat werd in Keverberg Live bekend gemaakt.

Lees verder

Keverberg Live blikt terug op 2018

Gepubliceerd op: 29-12-2018 11:31

In de laatste Keverberg Live van 2018 blikken Wilke Goessen en Pascal Meyer terug op het afgelopen jaar. Dat doen ze met bijzondere gasten.

Lees verder

Meer Keverberg Live