Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Kwartfinale handbalbeker in P&M Sport

De handbalheren van Bevo HC spelen in de eigen sportarena De Heuf de kwartfinale van de nationale handbalbeker tegen JMS/Hurry Up uit het Drentse Zwartemeer.

Met de ploeg van voormalig Bevo-trainer Martin Vlijm hebben de mannen van trainer Jo Smeets nog wel een spreekwoordelijk appeltje te schillen, want was het niet deze ploeg die enkele weken geleden in De Heuf kwam winnen en zo Bevo HC de weg naar de play-offs van de BeNe-Liga afsneed?

Kortom, een enerverende wedstrijd ligt in het verschiet. Deze is donderdagavond dan ook live te volgen in een extra uitzending van Omroep P&M Sport. De afworp in De Heuf is om 20.00 uur en vanaf dat moment is de wedstrijd ook rechtstreeks op de radio te volgen.

Lukt het de heren van Herpetz Bevo HC om nu wel te winnen van Hurry Up en een plaats in de halve finales af te dwingen? Dit is wellicht de kortste weg naar een prijs. Niet aanwezig in De Heuf, stem dan af op Omroep P&M en mis niets van deze handbalkraker.