Menu

Twitter feed Omroep P&M

Kwartier uitverkocht: extra concert Frans Pollux

28 juni 2021

Frans Pollux voegt één optreden toe aan de zomerreeks "Pollux op ein Baolders boerderieke in Baarlo". Kaarten voor de concerten 16, 17 en 18 juli waren namelijk binnen een kwartier weg.

Daarom heeft de Venlose zanger besloten om ook op zondagmiddag 18 juli een concert te geven in de tuinen van de oudste boerderij van Baarlo.

Nao boéte
Het is voor het eerst dat Pollux voor een plek buiten Venlo kiest. Eerdere edities stond hij in het Joamerdal, de Groote Heide en 't Ven. 'Nao boéte' zong de Venlonaar vier jaar geleden voor het eerst.

Intieme setting

Het zijn kleine luisterconcerten in een intieme setting. Pollux staat namelijk midden in de natuur op een podium. Bezoekers nemen zelf stoeltjes mee. Tijdens het concert maken de bezoekers kennis met het gebied. De boerderij in Baarlo ligt in een groene omgeving en kent eeuwenoude verhalen.

De concerten vinden net als vorig jaar met inachtneming van de 1,5 meter plaats. Er hoeven geen toegangstesten afgenomen te worden. Kaarten voor het extra concert kunnen vanaf woensdag 30 juni om 10.00 uur besteld worden.


Foto: Peter de Ronde