Menu

Twitter feed Omroep P&M

Limburgse Kampioenschappen Dressuur in Reuver

31 juli 2015

De beste Limburgse dressuurcombinaties voor pony’s en paarden zijn dit weekend te gast op de terreinen van HSV De Paardenvriend in Reuver om het Limburgs Kampioenschap Dressuur te verrijden. Verdeeld over de twee dagen rijden ongeveer 500 combinaties, waaronder twaalf combinaties van PSV De Cavaliers uit Helden.

Het zag er begin van het jaar naar uit dat er dit jaar geen Limburgse Kampioenschappen zouden zijn. Om dit te voorkomen is “De Paardenvriend” door het regiobestuur van de KNHS benaderd en bereid gevonden om de dressuurkampioenschappen te verzorgen. Voor het eerst is er dit jaar ook een Bixie-kampioenschap. Bixie-proeven zijn speciaal voor beginnende en, of jonge combinaties. De beste 6 combinaties van de ZZ-klasse selecteren zich voor het prestigieuze JIM in Maastricht, later dit jaar. Sem Smolenaers van de Cavaliers rijdt in de deze klasse.

De Heldense ruiters zijn Sem Smolenaers, Celeste Smeets, Eva Van Poppel, Judith Oostenbrink, Ron Theelen, Elise Leisink, Roel Dorssers, Luc van Horen, Anke van Oerle, Monique Peeters, Vivian Vestjens, Inge Sonnemans, Mireille Couperus