Menu

Twitter feed Omroep P&M

Limburgse volleybalderby in extra P&M Sport

Woensdag 11 december zal de enige Limburgse derby in de volleybaleredivisie in Meijel worden gespeeld. Hierbij zal Omroep P&M Sport live aanwezig zijn. In een extra uitzending zal vanaf 20.00 uur de wedstrijd tussen de dames van Peelpush en FAST uit Gennep/St. Anthonis rechtstreeks vanuit sporthal De Körref te volgen zijn.

Eerder dit seizoen verloor het team van coaches Wilfred Jacobs en Johan Leenders voor de competitie na een zenuwslopende strijd met het kleinst mogelijke verschil van 3-2 in Pica Mare te Gennep. Kortgeleden ging de ploeg op herhaling in Gennep, maar ging het voor de beker kansloos onderuit. Nu in de eigen Körref kan dit rechtgezet worden. Zeker ook na de nederlaag afgelopen zondag tegen VC Sneek is het zaak om de punten in Peel en Maas te houden om zo aanspraak te blijven maken op een plaats in de kampioenspoule.

Gaat dit lukken? Woensdagavond weten we meer. Door af te stemmen op Omroep P&M Sport hoeft niets van deze onvervalste derby gemist te worden, a.s. woensdag 11 december, vanaf 20.00 uur.