Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Line-up Summer Kick-Off bekend

12 juni 2019

De Summer Kick-Off heeft de artiesten aangekondigd die op 5 en 6 juli op de Trambaan de zomervakantie gaan openen. Buren van de Brandweer en The Blockparty staan als headliners geprogrammeerd.

Vrijdagavond, 5 juli, om 20.00 uur wordt de vakantie officieel ingeluid voor jeugd vanaf 16 jaar. De 11e editie van Summer Kick-Off wordt geopend door Menny More, waarna Yureka, Timebeatz en de Buren van de Brandweer het podium betreden. Headliner Buren van de Brandweer is onder andere bekend door de feesthit ‘Pilsies Voor De Vat’. De afsluiting is handen van hardstyle dj/producer talent Subraver. Zaterdagochtend begint voor alle jongeren vanaf 14 jaar Summer Kick-Off 2019 met een sportief volleybaltoernooi. Hier kunnen teams tussen de 4 en 6 personen de strijd met elkaar aangaan. Teams kunnen zich opgeven via www.summerkickoff.nl. 

Tijdens het volleybaltoernooi vindt ook de Reinier Optiek DJ-Contest plaats. Hiervoor kunnen dj-talenten zich aanmelden om de volleyballers te voorzien van lekkere zomerse muziek. Om 19.00 uur begint het feest, voor iedereen die 14 jaar of ouder is, met de winnaar van de djcontest. Daarna verzorgen Youp Fabé, Diego, The Blockparty en Venny & Krulle voor dansbare muziek. The Blockparty heeft een grote hit te pakken met ‘HUTS’. De afsluiting wordt verzorgt door de regionaal bekende dj Deepcrash. 

De organisatie laat weten zijn uiterste best te hebben gedaan om een leuk evenement neer te zetten voor de jeugd vanaf 14 jaar en heeft vertrouwen in een betere afloop dan vorig jaar. Toen ging het evenement niet door vanwege een tegenvallende kaartverkoop.