Menu

Twitter feed Omroep P&M

Live Bekerfinale Bevo in extra P&M Sport

Op Hemelvaartsdag wordt er een extra P&M Sport uitgezonden op de radio. Op deze dag zullen de heren handballers van Bevo HC de nationale bekerfinale spelen tegen Fiqas/Aalsmeer. De afworp in Almere is om 16.30 uur. Deze wedstrijd zal in zijn geheel live te volgen zijn in deze extra P&M Sport met uiteraard een uitgebreide voorbeschouwing en reacties na afloop.

Kunnen de mannen van trainers Jo Smeets en Lambert van Berlo de eerste beker in de historie van de geel-blauwe Heldense vereniging veroveren? Beleef deze mogelijk historische dag mee via Omroep P&M Sport.


Echter op Hemelvaartsdag worden ook erg interessante inhaalwedstrijden in het amateurvoetbal gespeeld. Deze worden om 14.30 uur afgetrapt. In de extra P&M Sport worden de verrichtingen van de Peel en Maas-teams uiteraard op de voet gevolgd. Vele teams strijden nog om prijzen. 

Zo zullen de wedstrijden Helden-Reuver, Heythuysen-Kessel en Altweerterheide-Kessel allen live te volgen zijn. Kunnen de blauw-witten uit Dörp een volgende stap richting titel zetten? In de 5de klasse 2 regelrechte toppers. Kunnen de Kesselse mannen van trainer John Paulissen de thuisnederlaag tegen Heythuysen rechtzetten en de ploeg voorblijven en mee blijven doen om de hoofdprijzen? Het team van trainer Nelis Luijten speelt de absolute topper als nummer 2 uit bij de koploper in Weert tegen Altweerterheide. Kunnen de bewoners van De Peelrand de topper winnen en een stap naar de titel zetten? Door de vele afgelastingen spelen de ploeg pas voor de eerste keer dit seizoen tegen elkaar; zondag volgt al de return in Grashoek.

Na afloop wordt direct geschakeld met RKMSV-trainer Ton van Dijk en wordt nabeschouwd op de wedstrijd van het Meijelse team thuis op sportpark De Starte tegen ONDO uit Deurne.

Met coach Ad Janssen wordt vooruitgeblikt op de bekerfinale van de volleyballers van VC Asterix, dat na het duidelijke kampioenschap op weg is naar de dubbel. Zaterdag zal de finale gespeeld worden in het verre Capelle aan den Ijssel tegen DVO uit Oud-Beijerland.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws in een extra en extra lange uitzending van Omroep P&M Sport op Hemelvaartsdag vanaf 14.00 uur tot minimaal 18.00 uur, maar mogelijk nog langer afhankelijk van de ontwikkelingen in Almere bij de bekerfinale van de handballers van Bevo HC.