Menu

Twitter feed Omroep P&M

Live handbal en voetbal bij P&M Sport

Op zaterdag zal P&M Sport in sportarena De Heuf aanwezig zijn en zo live verslag doen van de dames handbalwedstrijd tussen Herpetz Bevo HC en Westlandia uit Naaldwijk, waar de Panningse dames hun zegereeks voort willen zetten.

Verder in deze weer goedgevulde uitzending aandacht voor volleybal met de dames van VC Grashoek, die hun thuiswedstrijd in Maastricht afwerken, een terugblik op de wedstrijd van de gepromoveerde VC Kessel dames tegen koploper VC Ledub uit Budel alsook een interview met coach Ad Janssen van VC Asterix over de wedstrijd van zijn team tegen Jokers VC in Maastricht.

Vooruitgekeken wordt op de voetbalwedstrijd en derby tussen Bevo en koploper Kessel met de trainer van de Beringse ploeg, Wilgert Janssen. Ton van Dijk (RKMSV) zal de toto spelen. Met Don Nijssen wordt gesproken over de verrichtingen van de zaalvoetballers van MVZ/De Heere van Meijel, terwijl met Piet Joppen gesproken wordt over de beugelderby tussen Baarlo en Sevenum, die vrijdagavond gespeeld is. Leon Crienen op de 5e wedstrijd in de Thoma Cycles Cup en Joost Blokland blikt vooruit op tweede wedstrijd in de Limbra Cross, waarover hij ook op zal berichten.

Op zondag zal P&M Sport live aanwezig zijn op sportpark Hookervenne bij de derby tussen Bevo en verrassende koploper Kessel in de 4de klasse en ook op sportpark Kerkeböske bij de wedstrijd tussen het gepromoveerde Helden en Laar. Natuurlijk ook continu updates over de verrichtingen op de overige velden, waar Peel en Maas-teams actief zijn. Na afloop zal met de trainers van Baarlo en MVC ’19 worden nabeschouwd op de wedstrijden van hun teams tegen Merefeldia en het serke AWC Asten.

Met trainster Iris Crooijmans wordt teruggekeken op de wedstrijd van de hockeydames van HCPM tegen het Veldhovense VMHC Basko, die zondagmorgen gespeeld wordt. Lambert van Berlo kijkt terug op de BeNe-Liga handbalwedstrijd van de heren van Herpetz Bevo HC zaterdagavond in het Waalse Vise. Met trainer Marcel van Lier wordt direct na afloop van de wedstrijd gekeken of de dames van promovendus BSAC thuis hebben kunnen winnen van Nieuwegein in de 2e divisie van het dameshandbal.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.