Menu

Twitter feed Omroep P&M

Live-reportages hoofdmoot P&M Sport Radio

Zowel op zaterdag 4 maart als zondag 5 maart staan live-reportages centraal bij P & M Sport op de radio. Zaterdag 4 maart wordt vanaf 20.00 uur de schijnwerper gericht op op de eredivisiewedstrijd Bevo Hc tegen E&O (handbal), terwijl op zondag 5 maart vanaf 14.30 uur de live-wedstrijd in het amateurvoetbal Panningen tegen Helden centraal staat.

ZATERDAG 4 MAART 19.00-22.00 UUR:
Het eerste uur op zaterdagavond is helemaal gewijd aan de nominaties van het sportgala Peel & Maas. Naar de studio komt atleet Frans Marcelissem uit Helden en een delegatie van dames 1 van BSAC uit Maasbree. Na 20.00 uur staat het live-verslag van Bevo Hc- E & O centraal. Verder zijn er interviews gepland met wielrenster Sabrina Stutliëns uit Meijel en de amateurvoetbaltrainers Joe Wijnen (MVC’19 Maasbree) en Mark Bos (Koningslust). De dart- zaalvoetbal- en volleybaloverzichten maken het sportprogramma compleet.

ZONDAG 5 MAART 14.00-17.00 UUR:
Vanaf 14.30 uur centraal live-verslag derby Panningen-Helden in de 4e klasse E. In het beugeloverzicht ook interviews met spelers. Verder zijn er interviews mer handbalcoach Lambert van Berlo (Targos Bevo Hc) en voetbaltrainer Nelis Luijten (Grashoek). Beugel-, zaalhadnbal- en amateurvoetbaloverzichten zorgen ervoor, dat de luisteraars weer een gevarieerd sportmenu krijgen geserveerd.