Menu

Twitter feed Omroep P&M

Lokale omroepen slaan handen in elkaar op vakantie

Omroep P&M en Omroep Venray slaan de handen in één en komen van 4 t/m 9 augustus met een 6-daags radiostation genaamd Holiday FM. Verschillende Dj’s zenden live uit vanuit vakantiepark De Schatberg in Sevenum.

Het project is een initiatief van Siem Hubers en Dennis Cockx, twee jonge afgestudeerde MediaEventmanagers met een grote passie voor radio. Via sociale media werd een oproep geplaatst waarin mensen en omroepen zich konden aanmelden om een bijdrage te leveren aan de uitzendingen, met of zonder ervaring, afkomstig uit alle windstreken van Nederland.

“Het ontstaat met een relatief simpel idee; wat als we samen op vakantie gaan, meehelpen op het vakantiepark en dat 6 dagen gezamenlijk uitzenden” aldus Dennis Cockx. Iedere dag zal er van 7:00 uur ’s ochtends tot 1:00 uur ’s nachts worden uitgezonden vanuit Sevenum. De Dj’s die zich hebben aangemeld, krijgen allemaal een plekje in de horizontale programmering. Iedere dag maken zij op hetzelfde tijdstip een programma.

Luisteraars zijn dus niet alleen de gasten op vakantiepark De Schatberg, legt Dennis Cockx uit: “Nee, zeker niet! Als je in de regio Noord en Midden Limburg woont, kun je heel gemakkelijk je radio afstemmen op Holiday FM. Hierdoor krijg ik het ultieme vakantiegevoel, en lijkt het net of je op het park aanwezig bent, en dat kan ook wereldwijd via internet.

Vrijdag 4 augustus om 7:00 uur ’s ochtends wordt het startsein gegeven voor een week lang ‘creatieve radio met een zomers tintje.’ Via de kanalen van Omroep Venray en Omroep P&M kun je Holiday FM volgen, maar ook via sociale media van zowel vakantiepark De Schatberg dan wel Holiday FM, hoef je niets te missen.