Menu

Twitter feed Omroep P&M

LVK 2014 vanuit Grubbenvorst

 De deelnemers uit Peel en Maas haalden mooie plaatsen binnen tijdens de finale van het LVK 2014, ditmaal vanuit Grubbenvorst.

Pim van Wylick & Co uit Kessel eindigde op een 10e plaats met 9 punten van de hoofdjury. Op de 14e plaats eindigde Niks Miër en Niks Minder uit Grashoek, met 1 punt van de hoofdjury. De Sjerpsjutters uit Egchel haalden de 15e plaats met 10 punten van de hoofdjury. Grashoek haalde van deze deelnemers de meeste punten binnen via SMS/telefoon.
Het LVK 2014 werd gewonnen door De Toddezek uit Grubbenvorst met "Onhendig Leedje". Spik en Span werd uiteindelijk 2e. Het nummer van Spik en Span is gecomponeerd door Mark van Mullekom uit Grashoek. Zowel De Toddezek als Spik en Span hadden hetzelfde aantal punten. Dit dat geval geeft de punten van de hoofdjury de doorslag en werden De Toddezek winnaar van dit spannende LVK.
Omroep P&M was er natuurlijk bij, getuigende deze prachtige sfeerfoto's. Omroep P&M-TV maakte een reportage van dit LVK. Na dinsdag staat deze reportage op deze website bij Uitzending Gemist Televisie.