Menu

Twitter feed Omroep P&M

Manege De Vosberg vernieuwd

12 oktober 2018

De uitbreiding en renovatie van manege De Vosberg en het 90-jarig bestaan van Paardensport Vereniging De Cavaliers wordt op zondag 21 oktober gevierd met een showprogramma.


Het afgelopen jaar is er gewerkt aan een complete update van de accommodatie. Zondag 21 oktober gaan de deuren om 9.00 uur open. De dag staat in het teken van de hippische sport. Om 10.00 start het programma met een dressuur clinic, waarna Anna Pauwels een kür op muziek zal verzorgen. Daarna komen de Western rijders in de piste, gevolgd door een presentatie van het project ‘Fokker zoekt ruiter’. 

Vanaf 11.45 staat de manege ter beschikking voor onze eventing rijders: Nikki Hanssen (afgelopen week nog Limburgs kampioen) en Laura Hoogeveen uit Weert zullen dan deelnemen een clinic gegeven door bondscoach Fried van Stiphout. Jeroen Houterman zal de menners leren hoe ze zo snel mogelijk door de hindernissen kunnen rijden. Naast thuisrijder Eric Steyvers zijn ook Nederlands kampioen Brett Janssen (Swolgen) en Eric Couwenberg van de partij. Voor en na het mennen zullen enkele tuigpaarden een show in de piste verzorgen.
Om 14.00 uur is de officiële opening door de twee wethouders van sportzaken Roland van Kessel en Wim Hermans.