Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Nog 2 verdachten aangehouden in zaak woningoverval Kessel bit.ly/2GDm5kq

Mariet Gommans van De Heere van Meijel geeft het stokje door

9 januari 2019

Na 12 jaar mede-eigenaresse te zijn geweest van Nostalgie Eten & Drinken en later de Heere van Meijel heeft Mariet Gommans de keukenscepter doorgegeven. Op 31 december jongstleden is Mariet uit het bedrijf getreden; en vanaf heden zal zoon Rudy Gommans alleen aan het roer staan.

Op haar 50e ging Mariet samen met zoon Rudy nog de uitdaging aan om haar horecadroom na te jagen; een eigen horecazaak in Meijel; waar ze haar passie voor koken dagelijks tot uitvoering kon brengen. Februari 2007 werd Nostalgie Eten & Drinken aan de Dorpsstraat te Meijel geopend. Bijzondere momenten waren de nominatie voor de ondernemersprijs van Peel & Maas in 2013 en de plek die Nostalgie Eten & Drinken diverse jaren wist te bemachtigen in de Nederlandse Koffie top 100.

Op 16 december 2016 startte ze bij de Heere van Meijel. Tijdens de ontwerp- en verbouwingsfase heeft Mariet nog heel nadrukkelijk aan de tekentafel gezeten en volop haar expertise ingebracht. Na twee jaar wordt het stokje definitief aan zoon Rudy overgedragen.