Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Met De Schutters aan Tafel op weg naar OLS

Het OLS 2019 in Sevenum werpt zijn schaduw vooruit. De komende 4 zaterdagen zal in speciale uitzendingen vooruitgekeken worden op dit traditionele evenement, waar door velen naar toe geleefd wordt.

Onder de titel “Met De Schutters aan Tafel” zal Omroep P&M met de schutterijen uit Peel en Maas vooruitblikken en met hun spreken over verwachtingen, prestaties en ervaringen van vorige edities.

Naast de schutterijen zullen ook de burgemeesters van Peel en Maas (Wilma Delissen) en Horst aan de Maas (Ryan Palmen), de voorzitter van de OLS organisatie in Sevenum (Rudy Tegels) alsmede de president van de OLS federatie (Ger Koopmans) te gast zijn in de studio van Omroep P&M. Dit zal zijn op 15 juni.

Deze zaterdag 8 juni zijn St. Willibrordus uit Meijel, St. Antonius & Petrus uit Baarlo, St. Sebastianus uit Sevenum en St. Leonardus uit Panningen/Egchel te gast.

Het OLS 2019 zelf zal uiteraard ook live te volgen zijn bij Omroep P&M. Daarover later meer. Nu eerst de weg er naar toe op zaterdagen 1, 8, 15 en 22 juni Met De Schutters aan Tafel tussen 18.00 en 21.00 uur op Omroep P&M.