Menu

Twitter feed Omroep P&M

Met De Schutters aan Tafel op weg naar OLS

Het OLS 2019 in Sevenum werpt zijn schaduw vooruit. De komende 4 zaterdagen zal in speciale uitzendingen vooruitgekeken worden op dit traditionele evenement, waar door velen naar toe geleefd wordt.

Onder de titel “Met De Schutters aan Tafel” zal Omroep P&M met de schutterijen uit Peel en Maas vooruitblikken en met hun spreken over verwachtingen, prestaties en ervaringen van vorige edities.

Naast de schutterijen zullen ook de burgemeesters van Peel en Maas (Wilma Delissen) en Horst aan de Maas (Ryan Palmen), de voorzitter van de OLS organisatie in Sevenum (Rudy Tegels) alsmede de president van de OLS federatie (Ger Koopmans) te gast zijn in de studio van Omroep P&M. Dit zal zijn op 15 juni.

Deze zaterdag, 1 juni, zal de spits worden afgebeten door de schutterijen uit Grashoek (St. Urbanus), Horst (St. Lucia), Meijel (St. Nicolaas) en Helden (St. Lambertus).

Het OLS 2019 zelf zal uiteraard ook live te volgen zijn bij Omroep P&M. Daarover later meer. Nu eerst de weg er naar toe op zaterdagen 1, 8, 15 en 22 juni Met De Schutters aan Tafel tussen 18.00 en 21.00 uur op Omroep P&M.