Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

Minder treinen tussen Venlo-Blerick in weekend

29 mei 2019

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 minder treinen tussen Venlo en Blerick. Arriva zet vervangend busvervoer in.

Door werkzaamheden rijden er in het weekend van 1 en 2 juni 2019 minder treinen op het traject Venlo – Blerick (RS11). Station Venlo wordt als stop soms overgeslagen. Reizigers kunnen dan gebruikmaken van trein vervangende bussen. 

Reizigers die vanuit Venlo in de richting Tegelen/Roermond willen reizen nemen, op de momenten dat de trein richting Tegelen (Roermond) niet in Venlo stopt, eerst de vervangende bus naar Blerick. Vanuit Blerick kunnen reizigers verder reizen met de trein die (zonder stop in Venlo) in de richting Tegelen/ Roermond gaat. 

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen niet mogelijk.