Menu

Twitter feed Omroep P&M

MVC TOP Onder 12 Toernooi

De 14e editie van het MIRU&HJS MVC TOP O12 toernooi is ook dit jaar weer geslaagd! Top jeugdteams uit Engeland, Duitsland, België, Schotland en Nederland hebben met veel passie en gedrevenheid gestreden om de hoogste eer. Uiteindelijk trok PSV aan het langste eind.

In de finale werd Borussia Mönchengladbach met 1-0 verslagen. De derde plaats werd gewonnen door Ajax dat Chelsea FC in een spannende wedstrijd met 4-3 versloeg. Een verrassing was het MVC '19 Regioteam. In de poule werd een knappe 4e plek behaald, waarna de strijd om de 7e plaats tegen AZ met 4-0 verloren werd. De behaalde 8e plek mag als een mooie prestatie bestempeld worden.

Zowel op sportief als organisatorisch vlak was dit toernooi weer dubbel en dwars geslaagd! Naast het hoogstaande toernooi was er ook een grote verrassing voor de jeugdige toeschouwers. Vol trots werden er foto's gemaakt met de kampioensschaal en de KNVB-beker die speciaal vanuit Amsterdam was overgekomen. Ook de wedstrijd van de MVC Onder 8 jeugd was een groot succes. Hierbij werd de coaching verzorgd door de trainers van AZ O12 en de spelers van PSV O12.

Einduitslag:
1. PSV
2. Borussia Mönchengladbach
3. AFC Ajax
4. Chelsea FC
5. Feyenoord
6. KRC Genk
7. AZ Alkmaar
8. MVC '19 Regioteam
9. Arsenal FC
10. VVV Venlo
11. Aberdeen FC
12. Bayer '04 Leverkusen

Speler v/h toernooi: Levi Acheampong (Ajax)
Topscoorder v/h toernooi: Emre Unüvar (Ajax - 6 doelpunten)
Keeper v/h toernooi: Luca Kiaba (PSV)
Fair Play Cup: Aberdeen FC

 
Kijk meer informatie en overige uitslagen op http://www.mvctopd.nl/

foto's: Math Geurts Fotografie