Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

Mysterieuze voeten leiden naar dorpsquiz Maasbree

12 juli 2019

De organisatie van de eerste dorpsquiz in Maasbree heeft tijdens de zomermarkt van zondag 7 juli op ludieke wijze aandacht gegeven aan het evenement. Verwijzend naar de naam van de quiz 'Laup nao de pômp' zijn er, nog steeds, voetafdrukken op straat te zien die naar de pomp lopen. "We hebben het even voor jullie voorgedaan, wie loopt er 11 april allemaal naar De Pômp?" schrijft de organisatie op haar Facebookpagina.


In verschillende dorpen in de regio wordt al enkele jaren een dorpsquiz georganiseerd, zo ook in Helden en in Sevenum. Een dorpsquiz is een quiz waarin teams, aan het dorp gerelateerde, vragen, puzzels en opdrachten maakt en oplost. De grootte en samenstelling van een team bepaalt iedereen zelf.

In Maasbree wordt momenteel achter de schermen hard gewerkt om de eerste dorpsquiz te organiseren. Deze zal op paaszaterdag 2020 (11 april) plaatsvinden.