Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nacompetitie te volgen bij P&M Sport

Maar liefst 7 van de Peel en Maas-voetbalteams hebben plaatsing voro de nacompetitie afgedwongen. Deze begint 3 juni, waarbij de meeste teams uit spelen. P&M Sport volgt dit natuurlijk op de voet.

Maar liefst 7 van de Peel en Maas-voetbalteams hebben plaatsing voro de nacompetitie afgedwongen. Deze begint 3 juni, waarbij de meeste teams uit spelen. P&M Sport volgt dit natuurlijk op de voet.

Op zondag zullen de wedstrijden van Kessel bij SVH ’39 in Herkenbosch voor een plaats in de 4e klasse alsmede van Bevo bij RKVB in Baexem voor een plaats in 3de klasse live te volgen zijn. Ook de wedstrijd van RKMSV dat als enige van de Peel en Maas-team de nacompetitie thuis aanvangt zal vanaf sportpark De Starte live te volgen zijn. Uiteraard worden ook de verrichtingen van de overige team nauwlettend in de gaten gehouden.

Direct na afloop zal er nabeschouwd worden met de trainers van Panningen, MVC ’19 en Grashoek.

Op zaterdag (aanvang uitzending 20.00 uur) zal er veel vooruitgekeken worden op deze nacompetitie. Aan het woord komen Erik van Roiij (MVC ’19), Wilgert Janssen (Bevo), Roel Schreurs (Panningen), Ton van Dijk (RKMSV), Nelis Luijten (Grashoek) en Ge Ummenthun (Koningslust). Met al deze trainers wordt gesproken over de kansen van hun team en wat ze weten van deze nieuwe tegenstanders.

Naast al dit veldvoetbalgeweld, ook aandacht voor zaalvoetbal, waar ZVV Beringe de allesbeslissende wedstrijd om handhaving in de topklasse tegen ZV Gulpen speelde. John Korsten laat weten hoe dat verlopen is.

Ook Sport tijdens de marathon jubileum-uitzending
Op zaterdag gedurende de extra marathon-uitzending op radio en TV ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Omroep P&M ook aandacht voor sport. Gasten vanuit vele sporten uit Peel en Maas zullen ontvangen worden, als ook de wethouder van Sport van de gemeente Peel en Maas en topscheidsrechter Ed Janssen uit Meijel. Zo zal gedurende de dag gesproken worden over oa atletiek, beugelen met HBC Helden en BC Meijel, handbal met Herpetz Bevo HC, schietsport met HSV Helden, tafeltennis met TV Fortus, volleybal met Peelpush en VC Kessel, voetbal met VV Helden en VV Kessel en wielrennen.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 20.00 uur direct na afloop van de marathon jubileum-uitzending en zondag vanaf 14.00 uur. Aangezien competities in de zaalsporten veelal afgelopen zijn zal uitzending op zaterdag tot 21.00 uur duren.