Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nationale Motorcross Meijel

Het evenement vindt plaats van 30 oktober 2021 t/m 31 oktober 2021

MCC Meijel organiseert weer een motorcrossweekend op zaterdag 30 en zondag 31 oktober op circuit De Vossenberg, Peelweg 1 in Meijel. Door het korte seizoen in 2021 worden de kampioenstitels waarschijnlijk pas vergeven op circuit De Vossenberg. Je bent welkom met een coronapas.

Op zaterdag verschijnen de jeugd en diverse clubklassen aan de start. De jeugdklassen variëren van 50cc tot en met 125cc. Ook aan de start de quads en de zijspannen. De MCC Meijel-jeugdleden Lars Philipsen, Finn Vaes en Jim Broens willen zich vooraan mengen in de strijd.

Zondag staat in het teken van het Nederlands kampioenschap. In de MX Open klasse aast MCC Meijel coureur Teun Cooymans, die momenteel derde staat in de tussenstand, op een dagprijs. MCC Meijel-leden Demyan van Loon en William Thijssen nemen ook deel aan de koningsklasse. Verder is Jeroen van Loon een serieuze kandidaat voor de dagwinst in de MX Open Senioren klasse.

Ook de zijspanklasse is goed vertegenwoordigd door MCC Meijel-leden. Enkele duo's die aan de start verschijnen zijn Stephan Wijers-Loet van de Putten; Bram van Dijk-Dirk van Dijk; Lins Stijnen-Han van Hal en Marcel van Wanrooij-Bryan van Wanrooij.