Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nico Maessen verlengt bij VC Kessel

4 februari 2019

De dames van VC Kessel staan ook in het seizoen 2019/2020 onder leiding van trainer/coach Nico Maessen uit Heythuysen. Na zeven jaren succesvolle gaat de 52-jarige Nico Maessen het Kesselse team ook volgend seizoen leiden.

Bij de komst naar Kessel speelden de Kesselse dames in de tweede klasse. Inmiddels is het team na twee opeenvolgende kampioenschappen en het kampioenschap vorig seizoen, opgeklommen naar de hoogste regionale klasse, de 3de divisie. Tevens werd onder leiding van Nico Maessen tweemaal de regiobeker gewonnen.

Nico Maessen over zijn verlengde verblijf bij VC Kessel: “Ik heb het in Kessel met deze geweldige groep meiden uitstekend naar mijn zin. VC Kessel is een vereniging die perfect bij mij past. Het is een genot om met deze talentvolle en fanatieke groep te kunnen werken en deze, alsook de opkomende jeugd, mee te ondersteunen om zich verder te ontwikkelen. En wie weet wat er met dit eerste damesteams nog allemaal mogelijk is. Dit seizoen bij het debuut in de 3e divisie is het team iets meer wisselvallig, maar dat hoort bij het groeiproces. Daarom blijf ik ook volgend seizoen graag bij VC Kessel en zijn we snel tot overeenstemming gekomen.”

Ook VC Kessel is verheugd dat het tot overeenstemming is gekomen over een langer verblijf in Kessel van de zeer succesvolle trainer/coach.