Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Nieuw bestuur bij Omroep P&M

Per 1 januari treedt een geheel nieuw bestuur aan bij Omroep P&M. Onder leiding van voorzitter Maurice Vervoort heeft de omroep vanaf 2020 een nieuw bestuur dat de koers gaat bepalen voor de komende jaren.

Naast Vervoort nemen Henk Vorst uit Kessel (penningmeester), Koene Rem uit Maasbree (secretaris), Frans Willems uit Maasbree, Noortje Rutten uit Egchel en Joshua Schers uit Beringe zitting in het nieuwe bestuur. Belangrijke uitdagingen voor het bestuur zijn het bepalen van een toekomstvisie en het nog zichtbaarder maken van de omroep in de gemeente.

Na vijf jaar stopt Rob Pieroen uit Koningslust als voorzitter. Ook Johan Docters van Leeuwen neemt eind december afscheid van de omroep, waarvan hij enkele jaren penningmeester was. Maurice Vervoort: ‘Met veel respect kijken we terug op wat er de afgelopen jaren is bereikt. Nu gaan we verder bouwen aan een krachtige omroep van en voor Peel en Maas.’

Omroep P&M werd opgericht als Radio Helden en later omgedoopt tot Omroep P&M, refererend aan het gebied waar uitzendingen voor worden gemaakt. Er werken 110 vrijwilligers bij de omroep, die vorig jaar het 25-jarig bestaansfeest vierden.