Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuw ochtendprogramma bij Omroep P&M

‘Goeiemorgen Peel en Maas’ is het nieuwe ochtendprogramma van Omroep P&M dat elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur wordt uitgezonden.

‘Goeiemorgen Peel en Maas’ is het nieuwe ochtendprogramma van Omroep P&M dat elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur wordt uitgezonden. Het programma bevat muziek van toen en nu, het laatste nieuws uit de gemeente en leuke rubrieken. Zo krijgen verenigingen uit de gemeente de kans om hun activiteit te promoten, kunnen luisteraars een plaat aanvragen en worden de jarige donateurs gefeliciteerd.

‘Goeiemorgen Peel en Maas’ wordt gemaakt door Hay Lamberts, Herm Peters, Hay Cuijpers, Jacques Leenders, Mat Nellen, Frans Litjens, Leo Peters, Lei Gommans, Jeu van Kimmenade en Henk Naus. Tijdens de uitzending kunt u bellen met de studio op 077-3066333. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar redactie@peelmaas.com.

Met de komst van dit nieuwe ochtendprogramma verschuiven de programma’s ‘Muziekmuseum’, ‘Plat-e-weg’ en ‘Umlaut’ naar de avonduren. Het ‘Muziekmuseum’ is voortaan op maandagavond van 22.00 uur tot 24.00 uur te beluisteren, ‘Umlaut’ wordt op zondagavond van 19.00 tot 21.00 uur uitgezonden. De herhaling van het programma ‘Minse Winse’ is aansluitend te horen, vanaf 21.00 uur. ‘Plat-e-weg’ verhuist naar woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur. De programma’s ‘André Anders’, en ‘De Harde G’ schuiven daardoor een uurtje op.