Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Nieuw seizoen 'De zomeravond van...'

Pascal Meyer ontvangt deze zomer elke woensdag een bijzondere gast(en) in een nieuw seizoen van 'De zomeravond van...'. Bas en Koen Janssen, Jos Kranen, Roy Simons, Geert Litjens en Ruben van Megen zijn de gasten van het vierde seizoen van het interviewprogramma.

Bas en Koen Janssen uit Maasbree, oftewel de gebroeders Janssen, wonnen het afgelopen jaar de Gouden Loekie met een commercial voor de Staatsloterij. Jos Kranen uit Helden is designer en is internationaal bekend met Kranen/Gille. Roy Simons uit Meijel is eigenaar van Negen waar hij dorpen in beweging wil brengen. Biomedisch ingenieur Geert Litjens uit Helden doet onderzoek naar prostaatkanker in Nijmegen en ontwerper Ruben van Megen uit Maasbree maakt gebruik van nieuwe materialen en technieken om kunst te maken.

Elke week neemt Pascal Meyer de ideale zomeravond door met een van de gasten in de tuin van het Raadhuys in Kessel. Het programma wordt elke woensdag vanaf 18.00 uur uitgezonden op Omroep P&M en op zondagavond herhaald.

Woensdag 17 juli: Bas en Koen Janssen
Woensdag 24 juli: Jos Kranen
Woensdag 31 juli: Roy Simons
Woensdag 7 augustus: Geert Litjens
Woensdag 14 augustus: Ruben van Megen