Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuwe bestemming Niens Maasbree

29 augustus 2020

Na een klein jaar van leegstand krijgt Niens Maasbree een langverwachte nieuwe bestemming. Een consortium van 4 ondernemers gaat een nieuw horecaconcept lanceren in het voorjaar van 2021.

Initiatiefnemers voor dit nieuwe concept zijn geen onbekenden in horecaland. De uitbaters van De Heere van Meijel, De Zoes in Helden en marketingbureau INOVA gaan een samenwerking aan. Zij zien de kans om een vernieuwend concept neer te zetten dat naadloos past in de huidige tijdsgeest en is volgens de initiatiefnemers een verrijking voor Maasbree en omgeving. 

“Het karakteristieke horecapand op de hoek van de Dorpstraat en Baarlosestraat is al decennia lang verbonden aan Maasbree en dit mag niet verloren gaan´, aldus de initiatiefnemers. “Echter is de horecabehoefte de laatste jaren ontzettend veranderd en daar willen we graag op anticiperen. Zowel bij De Zoes als bij De Heere van Meijel hebben we laten zien dat er ruimte is voor nieuwe kansen en initiatieven. Beleving, genieten en smaak staan centraal. Voeg daar vermaak aan toe en je hebt in grote lijnen onze plannen te pakken”.

De totale invulling wordt de komende tijd samen met het dorp Maasbree verder gevormd. Er heeft inmiddels al een gesprek plaatsgevonden met onder andere het Dorpsoverleg over de visie van én over Maasbree. Op 1 september vindt de officiële overdracht plaats en wordt de naam bekend gemaakt.