Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • De carnavalsverenigingen van de gemeente Peel en Maas en Neer zijn tot het besluit gekomen dat de carnavalsviering… twitter.com/i/web/status/1…

Nieuwe busdienstregeling Arriva vanaf 15 december

10 oktober 2019

Vanaf 15 december gaat de nieuwe busdienstregeling van Arriva in. Op sommige trajecten zijn er enkele wijzigingen aangebracht. Deze zijn onder meer in de gemeentes Peel en Maas en Echt-Susteren, en in de regio Venlo goed te merken.

In de gemeente Peel en Maas zijn de meeste wijzigingen te merken bij buslijn 79 en studentenbuslijn 679 tussen NS-station Horst/Sevenum en het centrum van Panningen. Lijn 79 zal met ingang van de nieuwe dienstregeling ook op zaterdag en zondag rijden. Tevens komt er bij het treinstation van Horst/Sevenum een betere aansluiting op de intercity Eindhoven-Venlo. In de zomer- en herfstvakantie in 2020 zullen er in de avonduren waarschijnlijk meer ritten gepland gaan worden.

Een ander belangrijk voordeel dat reizigers van lijnen (6)79 gaan merken is dat Attractiepark Toverland beter bereikbaar wordt met het openbaar vervoer. Voornamelijk de flexibiliteit in het weekend draagt hier aan bij.

Arriva adviseert om vóór vertrek de reisplanner te raadplegen om de actuele reismogelijkheden in te zien.