Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuwe maandelijkse talkshow op P&M

‘Keverberg Live’ is de naam van de nieuwe maandelijkse talkshow van Omroep P&M. Elke maand maakt de omroep het programma vanuit de binnenplaats van Kasteel de Keverberg in Kessel. Presentatoren Wilke Goessen en Pascal Meyer ontvangen actuele gasten aan tafel, wordt er gesproken over een maatschappelijk thema en er is live muziek van een artiest uit de regio.

Ook verstopt er elke uitzending een gast zich in de kelders. Kijkers kunnen raden wie deze ‘mystery guest’ is. Gedurende de uitzending komen er aanwijzingen en in de week voorafgaand aan de uitzending op de kanalen van de omroep voorbij.

In de eerste uitzending op zondag 30 september blikt Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch vooruit op het politieke jaar, wordt er met transgenders gesproken over transseksualiteit, zit Judoka Mark van Dijk ‘in de lift’ en muziek is er van Fiorenza.

De uitzending is zondag 30 september tussen 11.00 en 12.00 uur bij te wonen in Kasteel de Keverberg in Kessel en wordt live uitgezonden op Facebook. Op maandag 1 oktober wordt de uitzending uitgezonden op televisie.