Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuwe webshop Omroep P&M

Omroep P&M heeft een eigen webshop. In deze webshop zijn te koop; CD's, DVD's, toegangskaarten en natuurlijk kunt u ook u snel aanmelden voor het donateurschap van Omroep P&M. Daarnaast kunt u er reclame zendtijd inkopen.

De nieuwe webshop van Omroep P&M is vanaf december beschikbaar. U kunt hier  toegangskaartjes voor het P&M liedjesfestival 2016 of de muziek-cd van het festival kopen.  Van enkele documentaires worden dvd’s gemaakt, zoals van de documentaire ‘Terug naar de donkere maanden in Wuppertal’.
 
Ook voor reclamezendtijd kunt u in de webshop terecht. Wilt u hoofdsponsor worden van een P&M event? Dan kunt u snel handelen met de inkoop via onze webshop. Wilt u op de hoogte blijven van de te bekijken en te beluisteren (nieuwe) programma’s op radio en tv kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van de afdeling sales.
De lokale omroep P&M wordt ontvangen in Noord-Limburg en het oostelijk  deel van Noord- Brabant. Daarom is Omroep P&M een zeer interessant medium om te adverteren. Sales 2.0 wilt u maatwerk aanbieden voor snelle, gerichte reclamecampagnes rond de P&M programmering, naast de vaste reclameblokken door het jaar heen. Bekijk daarom regelmatig eens onze nieuwe webshop.
 
Voor meer informatie of een persoonlijk advies kunt een mail sturen naar sales@omroeppenm.nl

Klik hier om naar onze webshop te gaan.