Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuws van de Omroep

Winnaars Kings & Queens

Gepubliceerd op: 05-05-2021 19:32

In Kings & Queens test Renske Steijvers de kennis van het koningshuis en Peel en Maas en Beesel. De stemmen zijn geteld en de winnaars van de eerste twee afleveringen zijn bekend.


Lees verder

Nic Kortenoeven genomineerd

Gepubliceerd op: 02-05-2021 13:24

Nic Kortenoeven is genomineerd voor de titel ‘Omroepvrijwilliger van het Jaar’. Dit is een wedstrijd van de NLPO, om stil te staan bij de rol die de vrijwilliger speelt binnen de lokale omroep. Nic is een duizendpoot. Hij is actief als cameraman, verslaggever, radio DJ, weerman, floormanager en jurylid. Zijn passie voor de omroep straalt hij uit. Daarom verdient hij deze erkenning.

Voor deze publieksprijs kan gestemd worden op www.omroepvrijwilligervanhetjaar.nl. De prijzen worden uitgereikt tijdens De Lokale Media Awards. Dit zijn de prijzen van en voor de lokale publieke omroep. Het laat zien wat lokale omroepen te bieden hebben op het gebied van organisatie, content en talent. Op 11 juni 2021 worden de Lokale Media Awards online uitgereikt, live vanuit Beeld en Geluid in Hilversum.

Breng je stem uit op Nic en zorg dat hij de titel naar Noord-Limburg brengt!


Foto: Dagblad de Limburger

Lees verder

Woensdag: Kings & Queens

Gepubliceerd op: 01-05-2021 14:53

Omroep P&M zendt woensdag, 5 mei, de laatste uitzending uit van het programma 'Kings & Queens'. In deze quiz over het koningshuis en de linkjes met Peel en Maas en Beesel, kunnen inwoners vanaf de bank meespelen. Opnieuw wordt de muziek verzorgd door AP & PAP.

Lees verder

Zaterdag in De Update

Gepubliceerd op: 30-04-2021 21:10

In De Update zaterdag om 18.00 uur op P&M het laatste nieuws rondom het coronavirus met burgemeester Delissen, huisarts Frank van Kemenade en microbioloog Marc Bonten. Piet Blankers en Hermans Peeters schreven een boek over de Peel. Ze komen erover vertellen.

Huub Geerlings en Theo Geaedts uit Beesel regisseren het Draaksteken en kregen maandag een koninklijke onderscheiding. Ze blikken terug in de studio. Ook is er belangrijk nieuws voor de omroep. Muziek is er van de band Lockdown.

Lees verder

Dodenherdenking op P&M

Gepubliceerd op: 29-04-2021 17:57

De Dodenherdenkingen in Nederland vinden ook dit jaar in aangepaste vorm plaats. Vanwege de coronamaatregelen zijn de herdenkingen zonder publiek. Omroep P&M zendt op 4 mei vanaf 19.30 uur de Dodenherdenking van Peel en Maas en aansluitend van de gemeente Beesel uit.

Lees verder

Meer Nieuws van de Omroep